ZEE GT 800

De nieuwe ZEE GT 800 tender, het allernieuwste ZEE model met een Yamaha outboard aandrijving naar keuze! Het onderwaterschip van deze tender is ontworpen om zowel op snelheid, als rustig heerlijke vaareigenschappen te hebben en de gasten aan boord een geweldige tijd te laten beleven. Het is mogelijk om comfortabel grotere afstanden af te leggen en zo het vaargebied enorm te vergroten. Van de Amsterdamse gracht tot de middellandse zee, alles is mogelijk met deze veelzijdige en sportieve tender!

De afwerking is op topniveau met teakhouten dekken, een metallic gespoten romp en speciaal voor de ZEE GT 800 ontworpen RVS dekbeslag. De ZEE wordt standaard voorzien van een heerlijk dikke kussenset en zonnedek direct bovenop de grote opbergruimte aan de achterkant van de boot. Hier is ZEEën van ruimte voor alles van een kleine waterscooter, tot subboard en meer. De ZEE kan worden uitgerust met een Yamaha buitenboordmotor naar keuze tot maar liefst 350 Pk.

Lees hieronder alle eigenschappen & features van de ZEE GT 800!

ZEE GT 800
Lengte: 7.95 meter Doorvaarhoogte: 1.15 meter
Breedte: 2.35 meter Motorisering: Outboard
Max snelheid 80 Km/h Diepgang: 0.45 meter
Aantal personen Circa 8 personen

Standaard inbegrepen:

Stel zelf je ZEE GT 800 samen:

Wat onze klanten zeggen

Laat hieronder een review achter

5/5

Super service, Rutger en Floris(en de rest van de crew) staan altijd voor je klaar wanneer je ze nodig hebt. Ik kan iedereen aanraden om bij Nova Bootservice langs te gaan als je van plan bent een boot te kopen. Er is geen betere!

Joost Lebens
5/5

Nova Bootservice is een fijn bedrijf om in je contacten te hebben als booteigenaar uit de regio. Staan altijd voor je klaar met gedegen advies en snel reparatiewerk. Gewoon top.

Robin Verhorst