Motoren & Onderdelen

Met wat voor motor vaar jij straks?

Onze klanten geven ons een 4,9 review
5/5
Yamaha motoren en onderdelen

Motoren

Bij Nova Watersport zijn we gespecialiseerd in elektrisch varen. We hebben dan ook een breed aanbod van elektrische binnen- en buitenboordmotoren. Daarnaast zijn we niet voor niets trots dealer van Yamaha en bieden hun hele aanbod van buitenboordmotoren aan! In onze webshop vind je dus motoren in alle soorten en maten, van de meest lichte elektrische motoren tot de grootste Yamaha motoren voor achter je speedboot. 

Als erkend dealer van toonaangevende merken als Yamaha, Vetus, WaterWorld, ePropulsion en Torqeedo verkopen we niet alleen motoren, maar kunnen we jouw motor ook service en onderhoud aanbieden. Bij ons in de werkplaats hebben we de juiste kennis en expertise om jou zorgeloos het water op te helpen.

Twijfel jij over de aanschaf of status van je motor, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het is in ons belang om ervoor te zorgen dat een motor goed werkt en aansluit bij jouw vaarwensen. Wij gaan daarom graag in gesprek om zo de juiste motor of service aan te kunnen bieden. 

Hoewel bootbezitters in toenemende mate overstappen op elektrische aandrijvingen, kan je bij ons uiteraard ook terecht voor de inbouw van een (nieuwe) dieselmotor. We leveren het gehele assortiment van Vetus en kunnen op verzoek ook motoren van andere merken leveren. Bij de levering en inbouw van nieuwe dieselmotoren is het voor ons van groot belang dat duurzaamheid en kwaliteit voorop staan. Je kan er dan ook vanuit gaan dat we voor de installatie enkel materiaal van de hoogste kwaliteit gebruiken. Zo kunnen we er zeker van zijn dat de nieuw ingebouwde motor optimaal functioneert.

Op zoek naar een elektrische binnenboordmotor? Als specialisten in het elektrische varen en met een eigen elektrische sloepen merk Bold Boating ben je bij ons aan het goede adres. Voor de bouw en ombouw van sloepen naar een elektrische aandrijving maken we graag gebruik van WaterWorld & Vetus producten. Kijk voor een elektrische binnenboordmotor eens tussen de doe-het-zelf pakketten. Hier schaf je met gemak een complete elektrische aandrijving aan. 

Wanneer je boot toe is aan een nieuwe buitenboordmotor, kan je bij Nova Watersport terecht voor het gehele assortiment van Yamaha buitenboordmotoren. Yamaha buitenboordmotoren staan bekend om hun duurzaamheid en kwaliteit. Door de hoge kwaliteitsstandaard zijn deze buitenboordmotoren erg onderhoudsvriendelijk. Ze zijn compact, gemakkelijk in gebruik en verkrijgbaar in een groot aantal modellen. We denken graag met je mee welke buitenboordmotor het meest geschikt is voor jouw boot en wensen.

Naast de reeks elektromotoren van Yamaha, bieden we als erkend dealer van WaterWorld, Torqeedo en ePropulsion een wijde range van elektrische motoren aan op onze website. Neem eens een kijkje tussen onze producten in de onderstaande slider.

Motoren in alle soorten en maten!

No products were found matching your selection.

Accu’s en laders

Bij een elektrische motor hoort een passend accupakket. In onze webshop vind je van zowel WaterWorld, Torqeedo als ePropulsion accu’s en laders die nauw op elkaar aansluiten en/of bedoeld zijn voor de elektrische motoren van hetzelfde merk. 

Desondanks kan het kiezen van het juiste accupakket best lastig zijn. De keuze voor accu’s hangt samen met een boel factoren. De drie belangrijkste factoren zijn de huidige of toekomstige motor, boot en vaarwensen. Afhankelijk van de grootte, kracht, ruimte en het gewenste gebruik kunnen we je bij Nova op weg helpen met het juiste advies.

Neem dus bij twijfel vrijblijvend contact met ons op om een miskoop te voorkomen. 

Op zoek naar onderdelen?

Heb je een nieuwe schroef of ander onderdeel van de motor nodig? Bij Nova watersport hebben we een groot assortiment van motoronderdelen en overige accessoires te koop in onze webshop. 

Zie je een gewenst onderdeel niet op de website staan, dan kunnen we deze voor je bestellen. Als erkend dealer van alle merken in onze shop kunnen we alle producten leveren!

Neem bij vragen of twijfels dus vooral contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Vind de juiste accessoires

Naast alle motoren en onderdelen vind je bij Nova Watersport ook de juiste en bijbehorende accessoires voor jouw aandrijfsysteem. Denk aan extra schakelaars, displays, besturingssystemen en handige tassen voor accu’s, laders en motoren. 

Zo hebben WaterWorld, Torqeedo, ePropulsion en Yamaha elk hun eigen accessoires die te koppelen zijn aan hun aandrijfsysteem.

 Ben je op zoek naar motoraccessoires die niet in onze webshop staan? Neem dan contact met ons op want ongetwijfeld kunnen wij die wel leveren.

Waarom Nova

Elke boot, klant en situatie is anders. Dat vraagt om een persoonlijke en flexibele aanpak. Bij Nova werken we met een team van watersport-enthousiastelingen die graag dat stapje extra doen zodat iedereen kan genieten van een zorgeloze dag op het water. Neem een kijkje op onze website om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen of langskomen in de showroom.​