Klantenservice

Waar kunnen we jou mee helpen?

Onze klanten geven ons een 4,9 review
5/5

Wij staan voor je klaar

Bij Nova Watersport staan we graag voor je klaar en denken we met je mee waar nodig. Of je nou geïnteresseerd bent in een sloep, een vraag hebt over een product of op zoek bent naar advies, bij Nova doen we er alles aan om iedereen met plezier het water op te helpen.

Op veel algemene vragen zijn antwoorden te vinden tussen de veelgestelde vragen. Heb je een specifieke vraag of ben je op zoek naar meer informatie, maak dan gebruik van de chatfunctie of stuur een mail naar onderstaand adres. Tijdens openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar en ben je natuurlijk van harte welkom bij ons in de showroom.

Heeft u een vraag?

Openingstijden winter (1 november - 31 maart)

Openingstijden zomer (1 april - 31 oktober)

Wat onze klanten zeggen

Laat hieronder een review achter

5/5

Super service, Rutger en Floris(en de rest van de crew) staan altijd voor je klaar wanneer je ze nodig hebt. Ik kan iedereen aanraden om bij Nova Bootservice langs te gaan als je van plan bent een boot te kopen. Er is geen betere!

Joost Lebens
5/5

Nova Bootservice is een fijn bedrijf om in je contacten te hebben als booteigenaar uit de regio. Staan altijd voor je klaar met gedegen advies en snel reparatiewerk. Gewoon top.

Robin Verhorst