Elektrische sloepen

Wij bieden verschillende soorten elektrische sloepen te koop aan, waarmee u op het water optimaal kunt genieten van de stilte en de omgeving met een wijntje in de hand. Zo hebben we bijvoorbeeld de ruime, moderne Bold sloep, die perfect is voor vaartochtjes met uw familie- en vrienden. Of toch op zoek naar een compacter formaat om met een kleiner gezelschap de omgeving te verkennen vanaf het water? Kies dan voor de Skimmer sloep, die ook nog eens onderhoudsarm en compleet naar wens af te bouwen is. Bij Nova weten we in ieder geval altijd een elektrische sloep te vinden die perfect aansluit bij uw wensen.

Onze elektrische sloepen

Een elektrische sloep kopen

Wilt u een nieuwe elektrische sloep, of een occasion elektrische sloep kopen? Om te weten te komen welke elektrische sloep bij u past, maken we graag eerst kennis met u en uw wensen. Gaat u voor korte of lange tijd het water op? Moet er veel pit in de motor zitten of vaart u liever op een lage snelheid? En natuurlijk; wat is uw budget? Met deze kennis, en onze jarenlange ervaring in de wereld van elektrische sloepen en aandrijvingen, hebben we alle expertise in huis om een sloep te vinden die naadloos aansluit bij uw wensen. Kom gerust eens langs in onze showroom om kennis te maken! Wij vertellen u graag meer over elektrisch varen.

Elektrische sloep Bold City

Aluminium elektrische sloepen

Een polyester elektrische sloep? Of een aluminium elektrische sloep? Ook dat vindt u in het ruime assortiment sloepen van Nova! Kijk bijvoorbeeld eens naar de volledig uit aluminium opgebouwde Skimmers. Op deze 8-persoons sloepen heeft u de ruimte om met een groter gezelschap lange zomeravonden te borrelen en te proosten op het leven. Ook kan deze variant nog eens uitgerust worden met vele extra’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bluetooth stereoset of een biminitop? Ook de onderhoudsarme en robuuste Proton tendersloepen zijn volledig uit aluminium opgebouwd. Kijk bijvoorbeeld naar de altijd comfortabele Proton 21, Proton 26 en Proton 28. Deze sloepen kunnen indien gewenst uitgerust worden met een elektromotor. Nova helpt u graag verder bij het vinden van de perfecte elektrische aluminium sloep!

Andere sloepen

Luxe elektrische sloep

Een luxe elektrische sloep kopen en varen in stilte, wie wil dat nou niet? Met een elektrische sloep geniet u in alle luxe van uw dag op het water, zonder luide motor. Nova biedt elektrische sloepen aan voor 6 personen, 8 personen, 10 personen en meer! Met de Bold bent u ook nog eens van alle gemakken voorzien: de sloep heeft een strak design, veel kuipruimte en biedt optimaal comfort. De Bold is ook uit te rusten met vele extra’s, zoals een zonnedek, een tafel met barbecue en een uitgebreid geluidssysteem. Dat is pas echt genieten! Ook de mogelijkheid hebben om op uw luxe sloep te overnachten? Kies dan voor de Proton 28. Deze ruime tender sloep biedt twee comfortabele slaapplekken, een grote rondzit en heeft een luxe uitstraling. Op deze sloep komt u sowieso niets te kort!

Interesse in een elektrische sloep?

  Naam*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*

  Ik heb interesse in (naam boot)*

  Licht uw aanvraag toe:


  *verplicht

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.