Elektrische sloepen

In alles rust van de omgeving genieten

Onze klanten geven ons een 4,9 review
5/5

Jouw specialist in elektrisch varen

Met een eigen elektrisch sloepen merk, Bold Boating, en veel ervaring in het om- en inbouwen van elektrische aandrijvingen in sloepen durven wij ons een specialist in het elektrische varen te noemen. Bij Nova bieden we dan ook verschillende soorten elektrische sloepen te koop aan. Met een elektrische sloep geniet je in stilte optimaal van het varen en de omgeving. Op deze pagina vind je meer informatie over de elektrische sloepen die wij bouwen en aanbieden. Mocht je meer informatie willen over elektrisch varen en/of de mogelijkheden?
Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Een elektrische sloep kopen

Wil je een nieuwe elektrische sloep, of een gebruikte elektrische sloep kopen? Om te weten te komen welke elektrische sloep bij je past, maken we graag eerst kennis met jou en jouw wensen. 

  • Ga je voor korte of lange tijd het water op?
  • Moet er veel pit in de motor zitten of vaar je liever op een lage snelheid?
  • En natuurlijk; wat is je budget? 

Met deze kennis, en onze jarenlange ervaring in de wereld van elektrische sloepen en aandrijvingen, hebben we alle expertise in huis om een sloep te vinden die naadloos aansluit bij jouw wensen. Kom gerust eens langs in onze showroom om kennis te maken! Wij vertellen je graag meer over elektrisch varen.

Veelgestelde vragen over een sloep kopen
Elektrische aluminium sloepen

Elektrische aluminium sloepen

Een polyester elektrische sloep of een aluminium elektrische sloep? Beide vind je terug in het ruime assortiment sloepen van Nova! 

Kijk bijvoorbeeld eens naar de volledig uit aluminium opgebouwde Skimmers. Uitgevoerd in vier verschillende modellen heb je op deze 8 tot 12 persoons sloepen genoeg ruimte om met een groter gezelschap lange zomeravonden te borrelen en te proosten op het leven. Ook kunnen de skimmers uitgerust worden naar wens met vele extra’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bluetooth stereoset, een biminitop of laat de boot wrappen in een kleur naar keuze .. 

Nova helpt je graag verder bij het vinden van de elektrische sloep die bij jou past!

Luxe elektrische sloep

Een luxe elektrische sloep kopen en varen in stilte, wie wil dat nou niet? Met een elektrische sloep geniet je in alle luxe van jouw dag op het water en dat zonder luide motor. Nova biedt elektrische sloepen aan voor 6 personen, 8 personen, 10 personen en meer! 

Met een Bold van Bold Boating ben je ook nog eens van alle gemakken voorzien: deze luxe elektrische sloepen hebben een strak design, veel kuipruimte en bieden optimaal comfort. De Bold is ook uit te rusten met vele extra’s zoals een zonnedek, een tafel met barbecue, een uitgebreid geluidssysteem en meer. Dat is pas echt genieten!

Luxe elektrische sloepen

Waarom Nova

Elke boot, klant en situatie is anders. Dat vraagt om een persoonlijke en flexibele aanpak. Bij Nova werken we met een team van watersport-enthousiastelingen die graag dat stapje extra doen zodat iedereen kan genieten van een zorgeloze dag op het water. Neem een kijkje op onze website om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen of langskomen in de showroom.​