Dé webshop en werkplaats in één!

Uniek in zijn soort! 

Als enige watersport webshop van Nederland combineren wij onze offline service, mentaliteit en expertise met het online aanbieden van watersport producten in onze webshop. Zo kies jij gemakkelijk een product of service naar keuze uit in onze webwinkel en laat je die de volgende dag al inbouwen of uitvoeren. Bij ons in de werkplaats en op kantoor zetten we graag een stapje extra. We werken samen om een service te kunnen verlenen die nauw aansluit op de klant zijn wensen en kunnen daardoor ook bovenstaande service aanbieden. Heb jij ideeën of wensen voor een product of dienst welke je niet terug kan vinden op onze website? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee, of zoals onze Floris altijd roept:

Het is ons nog nooit niet gelukt!

werkplaats

Nova Werkplaats

Het is van groot belang dat je boot goed onderhouden wordt zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het varen. Bij Nova zorgen we ervoor dat jouw boot in topconditie verkeert zodat je zorgeloos kan genieten op het water.

Je kan bij ons terecht voor verschillende diensten, zoals (technisch) onderhoud en reparaties aan je sloep, jacht, buitenboordmotor, dieselmotor en elektromotor. Door de brede specialisatie van onze technische staf hebben wij ervaring met veel verschillende boten en motoren.

Ook voor het interieur en de houten onderdelen van je boot ben je bij ons aan het juiste adres. Denk aan het lakken van een teak-dek, het ontwerp van een nieuwe helmstok, de vlaggenmast of het bouwen van nieuwe kasten en tafels.

Naast onderhoud bieden wij een zorgvuldig geselecteerd aantal boten te koop aan. We bouwen en verkopen bij Nova onze eigen Bold sloepen, Skimmers en de ZEE GT 800. Naast deze nieuwe boten hebben we een wisselend aanbod van gebruikte sloepen in onze webwinkel staan. ​

Waarom Nova

Elke boot, klant en situatie is anders. Dat vraagt om een persoonlijke en flexibele aanpak. Bij Nova werken we met een team van watersport-enthousiastelingen die graag dat stapje extra doen zodat iedereen kan genieten van een zorgeloze dag op het water. Neem een kijkje op onze website om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen of langskomen in de showroom.​

Wat onze klanten zeggen

Laat hieronder een review achter

5/5

Super service, Rutger en Floris(en de rest van de crew) staan altijd voor je klaar wanneer je ze nodig hebt. Ik kan iedereen aanraden om bij Nova Watersport langs te gaan als je van plan bent een boot te kopen. Er is geen betere!

Joost Lebens

5/5

Wat een plezier om met deze mensen zaken te doen! Ze hebben duidelijk veel lol in wat ze doen, en zijn ook absoluut niet te beroerd om wat extra's te doen. We hebben er afgelopen winter een mooie boot gekocht en zijn heel blij met de service en de persoonlijke contacten. Aanrader!

Jean Pierre