Bootonderhoud

Zorgeloos varen begint bij Nova Watersport

Onze klanten geven ons een 4,9 review
5/5

Waar kunnen wij jou mee van dienst zijn?

Bootonderhoud

Bij Nova Watersport voorzien wij in het complete onderhoud van jouw boot. Wij zorgen ervoor dat je boot weer up-to-date is, zodat je zorgeloos kan genieten op het water. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, voorkom je plotselinge problemen. 

Naast het onderhoud aan jouw boot kan je bij Nova ook terecht voor het aanbrengen van antifouling, reparaties aan het interieur, het inbouwen van geluidssystemen, motoronderhoud en nog veel meer. Benieuwd wat wij voor jou en jouw boot kunnen betekenen? Lees dan snel verder op deze pagina of bezoek de werkplaats voor een compleet overzicht van alle werkzaamheden.

Romp & Antifouling

Het goed onder- en schoonhouden van de romp van je boot is een must. Een schone romp zorgt voor minder weerstand in het water en dus een lager energieverbruik. Een goede laag antifouling voorkomt weer nieuwe aangroei, hiermee houd je de romp dus schoon en voorkom je snellere slijtage aan de boot. 

 

 • Antifouling
 • Romp in de wax zetten

Prijzen voor antifouling zijn:

 • Nieuw antifoulingsfysteem €225,- per strekkende meter.
  • Schuren
  • 2x hechtprimer
  • 2x antifouling
 • Antifouling verversen €85,00 per strekkende meter (incl. verf en materialen)
 • Romp in wax zetten: €150,-
 • De prijzen van de overige werkzaamheden zijn op aanvraag.

Inbouw Geluidssytemen

Naast een fijn gesprek kan het tijdens het varen natuurlijk ook heerlijk zijn om naar je favoriete muziek te luisteren. Bij Nova leveren en bouwen we verschillende soorten en merken geluidssystemen in. Zo is er voor ieders wensen en budget een passende audio installatie. Naast de geluidsinstallatie zelf, de speakers, bedrading, etc. kunnen we ook een controlepaneel inbouwen waarop je met gemak van verschillende diensten en functies als Spotify, Soundcloud, bluetooth, etc. gebruik kan maken.

Wil jij dus voortaan genieten van je eigen favoriete muziek op het water? Klik dan hieronder door naar onze Marine audio pakketten. Dit zijn door Nova Watersport samengestelde pakketten om je boot te kunnen voorzien van een complete geluidsinstallatie. ​

Schadeherstel

Naast het reguliere onderhoud, zoals het aanbrengen van een nieuwe laag antifouling op het onderwaterschip of een poets/wax behandeling van de romp van de boot, kan Nova nog veel meer voor het onderhoud aan jouw boot betekenen. Heeft jouw boot schade opgelopen door een aanvaring of onderwater ergens tegenaan gezeten? Bij Nova hebben we veel ervaring met glasvezel reparaties waarbij scheuren in het polyester door middel van glasvezels en epoxy weer sterk en netjes worden hersteld.

Mocht de propeller of het roer van de boot flink beschadigd zijn. Bij Nova is het geen enkel probleem om de boot even uit het water te kranen en de schade te inspecteren en te repareren in de werkplaats. Mocht de schade onder de verzekering vallen, dan staan wij de schade-expert graag te woord staan om de schade en reparatie nader toe te lichten.

afdekzeil sloep Bold boating Nova Watersport

Buiskap en Afdekzeil

Is jouw boot toe aan een nieuwe buiskap of afdekzeil? In samenwerking met onze zeilmakerij ontwerpen wij een volledige buiskap of afdekzeil naar wens van de klant. De onderdelen worden op maat gemaakt en kunnen dus uitgevoerd worden in een kleur en model naar wens.

Ook voor andere veranderingen aan uw interieur kan je bij Nova terecht. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van de kussens of reparatie aan een buiskap of dekzeil. Mocht je een offerte willen ontvangen, dan kunnen wij aan de hand van foto’s en jouw wensen een prijsindicatie geven. Neem dus gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.​

Waarom Nova

Elke boot, klant en situatie is anders. Dat vraagt om een persoonlijke en flexibele aanpak. Bij Nova werken we met een team van watersport-enthousiastelingen die graag dat stapje extra doen zodat iedereen kan genieten van een zorgeloze dag op het water. Neem een kijkje op onze website om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen of langskomen in de showroom.​

Wat onze klanten zeggen

Laat hieronder een review achter

5/5

Super service, Rutger en Floris(en de rest van de crew) staan altijd voor je klaar wanneer je ze nodig hebt. Ik kan iedereen aanraden om bij Nova Bootservice langs te gaan als je van plan bent een boot te kopen. Er is geen betere!

Joost Lebens
5/5

Nova Bootservice is een fijn bedrijf om in je contacten te hebben als booteigenaar uit de regio. Staan altijd voor je klaar met gedegen advies en snel reparatiewerk. Gewoon top.

Robin Verhorst