Aluminium sloepen

Naar wens afgebouwd door Nova!

Onze klanten geven ons een 4,9 review
5/5

Een aluminium sloep kopen

Door het robuuste materiaal hebben aluminium sloepen een lange levensduur en zijn ze onderhoudsarm. Geen zorgen over schilderwerk en antifouling, want dat is niet aan de orde. Je hebt daarentegen bij ons wel de mogelijkheid om een aluminium sloep in een kleur naar keuze te laten wrappen en geheel af te laten bouwen naar wens. 

Dus ben je op zoek naar een sloep die voldoet aan al jouw wensen en heb je geen zin in veel onderhoud? Dat begrijpen wij maar al te goed en daar helpen we je graag mee verder. 

Om tot de juiste keuze te komen en teleurstelling te voorkomen gaan we bij Nova graag eerst in gesprek om het vaargedrag en de vaarwensen te achterhalen. Hier kunnen we dan rekening mee houden in bijvoorbeeld de keuze van je aandrijf systeem. Heb je bijvoorbeeld weleens nagedacht over een sloep met elektromotor of ga je tovh liever een paar dagen weg met de boot en kiezen we dus beter voor een benzine- of dieselmotor? 

Wij begeleiden je graag met het maken van de juiste keuze! Een aluminium sloep is hoe dan ook een goede investering voor de toekomst!

Aluminium boten van Nova

Nova Watersport biedt zowel nieuwe als gebruikte aluminium sloepen aan waarmee je zorgeloos voor jarenlang Nederland vanaf het water kan verkennen.

Een aluminium boot kent vele voordelen ten opzichte van een reguliere polyester sloep. Aluminium is slijtvast, brandveilig, duurzaam en onderhoudsarm – de perfecte en veilige basis voor watersporters! Ook behoeven aluminium sloepen geen antifouling en hoeven ze niet te worden voorzien van schilderwerk, handig hè? 

Toch een andere kleur gewenst dan de standaard aluminium look? Dan is het mogelijk om de romp van een aluminium sloep te voorzien van een wrap in een kleur naar keuze. Ook andere onderdelen van de sloep, zoals de stuurconsole, kunnen op deze wijze een kleur naar keuze worden gegeven. Zo maak je de sloep volledig eigen én uniek! 

Bij Nova Watersport bouwen we skimmers, aluminium sloepen, volledig af naar de wens van de klant. Een radio-installatie, extra oplaadpunten, de boot wrappen in een mooie kleur .. De skimmers zijn er in vier verschillende modellen met elke zijn unieke (vaar)eigenschappen.

Het is ons nog nooit niet gelukt!

Aluminium botenbouwers

Innovatie – dat is de tweede naam van Nova Watersport! Onze aluminium botenbouwers zitten nooit stil. We zorgen er samen voor dat onze aluminium sloepen continu verbeterd worden. Het aanbod (elektrische) aluminium sloepen bij Nova wordt daardoor continu uitgebreid zodat we voor iedere watersporter een passende aluminium boot in het assortiment hebben. Ook voor jou! 

Benieuwd welke sloep we voor jou klaar hebben staan? Neem een kijkje tussen onze sloepen of neem contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat je binnenkort de trotse eigenaar bent van een mooie aluminium boot.

Elektrische aluminium sloepen

Waarom Nova

Elke boot, klant en situatie is anders. Dat vraagt om een persoonlijke en flexibele aanpak. Bij Nova werken we met een team van watersport-enthousiastelingen die graag dat stapje extra doen zodat iedereen kan genieten van een zorgeloze dag op het water. Neem een kijkje op onze website om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen of langskomen in de showroom.​