Aluminium sloepen

Zegt u aluminium sloep, dan zegt u Nova! Wij bieden verschillende modellen aluminium sloepen, waarmee u zorgeloos jarenlang Nederland vanaf het water kan verkennen. Door het robuuste materiaal kennen deze modellen namelijk een lange levensduur en zijn ze onderhoudsarm. Voor vaartochtjes tot acht personen in hartje zomer bij de ondergaande zon kiest u bijvoorbeeld voor een aluminium Skimmer sloep of een van de Navalia modellen.

Ook de Proton tendersloepen zijn hiervoor geschikt en volledig van aluminium, zoals bijvoorbeeld de Proton 21, de Proton 26 en de Proton 28 S en L. Geen zorgen om schilderwerk en antifouling bij deze modellen, want dat is niet meer aan de orde. U heeft daarentegen wel de mogelijkheid om de aluminium tendersloep in een kleur naar keuze te laten wrappen en geheel af te laten bouwen naar wens. Een aluminium sloep is hoe dan ook een goede investering voor de toekomst!

Onze aluminium sloepen

Aluminium sloep kopen

Ziet u uzelf al helemaal zitten op een onderhoudsarme aluminium sloep en bent u op zoek naar de sloep die voldoet aan al uw wensen? Dat begrijpen wij maar al te goed! Neem gerust contact op om samen te bepalen welk model aluminium sloep het beste bij u past. We nodigen u hiervoor graag uit in onze showroom, waar verschillende aluminium sloepen te bezichtigen zijn. Al uw wensen worden meegenomen in de keuze voor de perfecte sloep, indien gewenst uitgerust met een elektromotor. Zien we u snel?

Aluminium PROTON 21

Aluminium boot van Nova

Een aluminium boot kent vele voordelen ten opzichte van een reguliere polyester sloep. Aluminium is slijtvast, brandveilig, duurzaam en onderhoudsarm – de perfecte en veilige basis voor watersporters! Ook behoeven aluminium sloepen geen antifouling en hoeven ze niet te worden voorzien van schilderwerk, handig hè? Toch een andere kleur gewenst? Dan is het mogelijk om de romp van een aluminium sloep te voorzien van een wrap in een kleur naar keuze. Ook andere onderdelen van de sloep, zoals de stuurconsole, kunnen op deze wijze een kleur naar keuze worden gegeven. Zo maakt u de sloep volledig eigen én uniek!

Andere sloepen

Aluminium botenbouwer

Innovatie – dat is de tweede naam van Nova! Onze aluminium botenbouwers zitten nooit stil. We zorgen er samen voor dat onze aluminium sloepen continu verbeterd worden. Het aanbod (elektrische) aluminium sloepen bij Nova wordt daardoor continu uitgebreid, zodat we voor iedere watersporter een passende aluminium boot in het assortiment hebben. Ook voor u! Benieuwd welke sloep we voor u klaar hebben staan? Neem gerust contact op, dan zorgen wij ervoor dat u binnenkort trotse eigenaar bent van een perfecte aluminium boot.

Interesse in een boot?

  Naam*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*

  Ik heb interesse in (naam boot)*

  Licht uw aanvraag toe:


  *verplicht

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.