Boegschroeven

Bij Nova bouwen we je boegschroef gelijk in

Onze klanten geven ons een 4,9 review
5/5
Boegschroef inbouwen, dat laat je bij Nova Watersport doen!

Voordelen van een boegschroef

Met een boegschroef wordt het leven en varen een stuk gemakkelijker. Zelfs manoeuvreren door smalle wateren levert geen problemen op. De boegschroef maakt de boot een stuk gemakkelijker te besturen wanneer je op lage snelheden vaart. Door de boegschroef kan de boot gemakkelijk om z’n as draaien, is de boot gemakkelijk in positie te houden (bijvoorbeeld in een sluis of voor een brug) en is de boot zonder problemen te besturen met weinig vaar-ervaring.

Naast het inbouwen van een boegschroef, bouwen we bij Nova net zo makkelijk een hekschroef in. Met een hekschroef wordt het varen en manoeuvreren op lage snelheden wel héél makkelijk. Zo leg je nog makkelijker je boot aan ongeacht de weersomstandigheden! Neem voor advies of een vrijblijvende offerte contact met ons op via onderstaand formulier. ​

Welke boegschroef heb ik nodig?

Dit boegschroef pakket is het meest geschikt voor lichtere sloepen zoals bijvoorbeeld een polyester sloep. Denk aan boten met een lengte van 5,5 tot 8,5 meter. Door de kleinere boegschroefmaat is dit pakket ook makkelijker in te bouwen in boten met wat minder ruimte.

Dit boegschroef pakket is geschikt voor de iets zwaardere sloepen en boten met of zonder een hogere opbouw. De boegschroef komt goed tot zijn recht in boten met een lengte van 6,5 tot 10,5 meter. 

Dit boegschroef pakket is geschikt voor de iets zwaardere sloepen en boten waar wat meer power gewenst is. Deze boegschroef helpt je boten met een lengte van 8,5 tot 12,5 meter makkelijker te besturen.

Met dit boegschroef pakket stuur je zwaardere boten met gemak naar de kant. Zo vaar je met je zware of lange boot met gemak door de smalste wateren. 

Onze boegschroeven en boegschroef pakketten

Waarom Nova

Elke boot, klant en situatie is anders. Dat vraagt om een persoonlijke en flexibele aanpak. Bij Nova werken we met een team van watersport-enthousiastelingen die graag dat stapje extra doen zodat iedereen kan genieten van een zorgeloze dag op het water. Neem een kijkje op onze website om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen of langskomen in de showroom.​

Wat onze klanten zeggen

Laat hieronder een review achter

5/5

Super service, Rutger en Floris(en de rest van de crew) staan altijd voor je klaar wanneer je ze nodig hebt. Ik kan iedereen aanraden om bij Nova Watersport langs te gaan als je van plan bent een boot te kopen. Er is geen betere!

Joost Lebens

5/5

Wat een plezier om met deze mensen zaken te doen! Ze hebben duidelijk veel lol in wat ze doen, en zijn ook absoluut niet te beroerd om wat extra's te doen. We hebben er afgelopen winter een mooie boot gekocht en zijn heel blij met de service en de persoonlijke contacten. Aanrader!

Jean Pierre