Het regelmatig onderhouden van uw motor zorgt ervoor dat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. Bij Nova voeren we motoronderhoud uit aan zowel buitenboord- als dieselmotoren. Daarnaast kunt u ook voor kleine en grote reparaties bij ons terecht. Heeft u het idee dat uw boot toe is aan een nieuwe motor? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Wij kunnen bij Nova diesel- en buitenboordmotoren leveren van verschillende merken, zoals Yamaha, Vetus, Solé en Suzuki. Daarnaast leveren we een grote selectie elektromotoren. Overweegt u de overstap naar elektrische aandrijving? Klik dan hier voor meer informatie.

invert_colors

DIESELMOTOREN

Nova Watersport verzorgt het onderhoud aan uw dieselmotor, voert reparaties uit of voorziet uw motor van een servicebeurt. Wij zorgen dat uw dieselmotor weer in topconditie verkeert. Ook kunnen we een (nieuwe) dieselmotor inbouwen in uw sloep of jacht.

Op zoek naar een nieuwe motor? U kunt bij ons terecht voor het gehele assortiment Vetus en Solé dieselmotoren. Desgewenst leveren we ook motoren van andere merken. Ook kunnen we losse onderdelen leveren. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

BUITENBOORDMOTOREN

Nova Watersport voorziet in het onderhoud van uw buitenboordmotor en zorgt dat deze nadien weer volledig vaarklaar is. Denk hierbij aan het uitvoeren van een servicebeurt of reparaties. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw motor langs te brengen, halen wij deze graag op. Op zoek naar een (nieuwe) buitenboordmotor? Kijk voor het actuele aanbod op onze verkooppagina of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

ELEKTROMOTOREN

Nova Watersport voorziet in het onderhoud van uw elektromotor en accu’s en zorgt dat deze nadien weer volledig vaarklaar is. Denk hierbij aan het uitvoeren van een servicebeurt of reparaties. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw boot langs te brengen, dan kunnen wij deze ook op komen halen. Op zoek naar een (nieuwe) elektromotor? Kijk hier voor een selectie van ons aanbod of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!