Bij Nova voorzien wij in het complete onderhoud van uw boot. Wij zorgen ervoor dat het bootonderhoud up-to-date is, zodat u zorgeloos kunt genieten op het water. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, voorkomt u dat er plotselinge problemen optreden. We verzorgen regulier bootonderhoud, maar ook voor de reparatie van uw interieur, het aanbrengen van antifouling, de inbouw van geluidssystemen en alle soorten schadeherstel kunt u bij ons terecht. Op zoek naar motoronderhoud? Klik dan hier. Ook kunnen we uw boot ombouwen naar een elektrische aandrijving.

Benieuwd wat wij voor uw boot kunnen doen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.

directions_ferry

ROMP & ANTIFOULING

Naast motoronderhoud, verzorgen we bij Nova ook alle andere onderdelen van uw boot. Zo kunnen we nieuwe antifouling aanbrengen, de romp reinigen, het interieur repareren of vernieuwen en nog veel meer. Benieuwd wat wij voor uw boot kunnen doen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

warning

SCHADEHERSTEL

Naast het reguliere onderhoud, zoals het aanbrengen van nieuwe antifouling op het onderwaterschip of een poets/wax behandeling van de romp van uw boot, kan Nova nog veel meer voor het onderhoud aan uw boot betekenen. Heeft uw bijvoorbeeld schade opgelopen door een aanvaring? Nova heeft inmiddels veel ervaring met glasvezelreparaties waarbij scheuren in polyester doormiddels van glasvezels en epoxy weer sterk en netjes worden hersteld. Ook aanvaringen onderwater komen regelmatig voor. Hierdoor kan de propeller of het roer van uw boot flink beschadigen. In onze werkplaats is het geen enkel probleem om de boot even uit het water te kranen en de schade te inspecteren en te repareren.

Mocht de schade onder uw verzekering vallen, dan zullen wij de schade-expert graag te woord staan om de schade en reparatie nader toe te lichten. 

BUISKAP EN AFDEKZEIL

Is uw boot toe aan een nieuwe buiskap of afdekzeil? In samenwerking met onze zeilmakerij ontwerpen wij een volledig nieuwe buiskap of afdekzeil naar wens van de klant. Deze onderdelen worden op maat gemaakt en kunnen dus uitgevoerd worden in een kleur en model naar wens. Ook voor andere veranderingen aan uw interieur kunt u bij Nova terecht. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van de kussens of reparatie aan een buiskap of dekzeil. Mocht u een offerte willen ontvangen, dan kunnen wij aan de hand van foto’s en uw wensenlijst een prijsindicatie geven. Neem gerust contact op.

volume_up

INBOUW GELUIDSSYSTEMEN

Het kan heerlijk zijn om tijdens het varen te kunnen luisten naar uw favoriete muziek. Daarom kunt u bij ons terecht voor het laten inbouwen van verschillende soorten geluidssystemen. We leveren geluidssystemen van verschillende merken en prijsklassen, waardoor er voor ieder budget een passende oplossing beschikbaar is. Naast het inbouwen van de speakers kunnen we ook een controlepanel met opties zoals Spotify inbouwen. Ook uw vaartochten te voorzien van de juiste achtergrondmuziek? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!