BINNENBOORD AANDRIJVINGEN

Hoewel bootbezitters in toenemende mate overstappen op elektrische aandrijvingen, kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor de inbouw van een (nieuwe) dieselmotor. We leveren het gehele assortiment Vetus en Solé. Ook kunnen we op verzoek motoren van andere merken leveren. Bij de levering en inbouw van nieuwe dieselmotoren is het voor ons van groot belang dat duurzaamheid en kwaliteit voorop staan. U kunt er dan ook vanuit gaan dat we voor de installatie enkel materiaal gebruiken van de hoogste kwaliteit. Zo kunnen we er zeker van zijn dat uw nieuw ingebouwde motor optimaal functioneert.

We denken graag met u mee welke motor het beste bij uw boot en uw wensen past. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

vetus logo 1

Innovatie en onderhoudsvriendelijkheid is bij Vetus van groot belang. Door de hoge kwaliteit zijn de motoren van Vetus erg betrouwbaar, wat wij bij Nova belangrijk vinden. Daarnaast produceert Vetus een complete range motoren. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat er ook voor uw boot een perfecte match te vinden is. Vetus motoren worden geleverd met 5 jaar garantie.

Vetus heeft vier verschillende modellen motoren:
– M-Line geschikt voor kleinere boten variërend van een sloep tot een kleine kajuitboot
– H-Line geschikt zijn diverse toepassingen zoals kajuitboten, kleine vissersboten en kanaalboten
– F-Line moderne ‘high-speed common-rail’ dieselmotoren geschikt voor planerende en semi-planerende boten
– D-Line common-rail motoren voor waterplaatsende schepen

sole dieselmotoren

Solé dieselmotoren worden onder de hoogste kwaliteitsvoorwaarden geproduceerd in Barcelona (Spanje). De motoren van Solé zijn door hun hoge kwaliteit zeer betrouwbaar en vriendelijk in het onderhoud. De motoren zijn leverbaar vanaf 16PK tot 272PK, waardoor er voor ieder model boot een juiste motor geleverd kan worden.