Elektromotoren voor boten

Bij Nova blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van aandrijving en bootonderhoud. Een belangrijke ontwikkeling is elektrisch varen. De laatste jaren heeft elektrisch varen wereldwijd enorm aan populariteit gewonnen. Bij Nova bieden wij u daarom de mogelijkheid om uw benzine- of dieselmotor te vervangen voor een elektromotor. We hebben een ruim aanbod elektromotoren, waardoor er voor iedere boot een passende oplossing te vinden is. 

Elektrisch varen brengt veel voordelen met zich mee voor zowel uzelf, alsmede voor uw omgeving. Zo is het tegenwoordig in verschillende steden in Nederland verboden om met 2-takt motoren te varen vanwege de uitstoot die deze motoren veroorzaken. Naast het feit dat onze elektromotoren geen uitstoot teweegbrengen, zorgt het varen met een elektromotor voor veel rust in de boot: de motoren die wij leveren zijn zeer krachtig en fluisterstil. Kortom, een elektrische sloep is duurzaam, onderhoudsvriendelijk, en het verhoogt het comfort tijdens het gebruik van uw boot.

 Elektrisch varen is duurzaam, comfortabel, onderhoudsarm, betrouwbaar, goedkoop in gebruik, maar bovenal schoon en stil. 

Hieronder vindt u een overzicht van de Bellmarine, WaterWorld en Torqeedo motoren die wij aanbieden. Informatie over de bijbehoren accupakketten vindt u op de accupakketten pagina. Mocht u interesse hebben in de inbouw van een elektromotor, neem dan gerust vrijblijvend contact op.