Boottrailers

Met de aanschaf van een boottrailer kunt u gemakkelijk uw boot zelfstandig vervoeren. Bij Nova werken we met boottrailers van Freewheel en Sun Way. Deze solide boottrailers worden vervaardigd in Nederland en zijn verkrijgbaar in vele maten. Zo kunt u er zeker van zijn dat we een trailer kunnen aanbieden die geschikt is voor uw sloep. Bent u er niet zeker van welk soort trailer het beste bij uw sloep past? Wij denken graag met u mee! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

Waarom Nova

Elke boot, klant en situatie is anders. Dat vraagt om een persoonlijke en flexibele aanpak. Bij Nova werken we met een team van watersport-enthousiastelingen die graag dat stapje extra doen zodat iedereen kan genieten van een zorgeloze dag op het water. Neem een kijkje op onze website om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen of langskomen in de showroom.

Wat onze klanten zeggen

Laat een review achter, klik hier.

5/5

Super service, Rutger en Floris(en de rest van de crew) staan altijd voor je klaar wanneer je ze nodig hebt. Ik kan iedereen aanraden om bij Nova Bootservice langs te gaan als je van plan bent een boot te kopen. Er is geen betere!

Joost Lebens
5/5

Nova Bootservice is een fijn bedrijf om in je contacten te hebben als booteigenaar uit de regio. Staan altijd voor je klaar met gedegen advies en snel reparatiewerk. Gewoon top.

Robin Verhorst