Wat maakt de elektrische sloep BOLD zo uniek?

9 januari 2024

Vanaf onze allereerste ontwerpfase hebben wij de BOLD sloep specifiek ontwikkeld als een volledig elektrische sloep. Wij hebben jarenlange ervaring met het ombouwen van sloepen met zowel diesel- als benzinemotoren naar elektrische aandrijvingen. Hoewel we in staat zijn om elke sloep om te bouwen en optimaal te laten presteren met een elektrische motor, zijn deze sloepen oorspronkelijk echt bedacht voor verbrandingsmotoren. Daardoor is de ruimte niet geoptimaliseerd voor elektrische aandrijvingen.

Hoewel we de benodigde ruimte altijd vinden, heeft het ons geïnspireerd om een elektrische sloep te ontwerpen die in het ontwerp de elektrische aandrijving volledig centraal stelt. We hebben de motor- en techniek positionering volledig aangepast ten opzichte van conventionele sloepen. Dit resulteert in aanzienlijk meer binnenruimte (je kunt rondrennen in de kuip!), ruime opbergmogelijkheden en een fantastisch zit- en vaarcomfort in vergelijking met traditionele sloep ontwerpen. Fluisterstil varen zonder in te leveren gemak en luxe.

Ben je al enthousiast geworden over onze elektrische sloep?

In onze configurator stel je eenvoudig je eigen Bold samen. Kies je favoriete kleur (alle RAL-kleuren zijn mogelijk), het juiste motor- en accupakket en alle benodigde opties. Je ziet gelijk de uiteindelijke prijs.


Naar de configurator

Naast de grote hoeveelheid ruimte, heeft de Bold nog meer voordelen:

Fluisterstille voortstuwing op het water:

Iedereen die bij ons voor het eerst met een elektrische Bold vaart verbaast zich over hoe stil de boot is. Het ontbreken van een ronkende diesel- of benzinemotor zorgt direct voor een meer ontspannen vaarbeleving. Met een Bold glijd je geruisloos door het water, terwijl je heerlijk geniet van het uitzicht en het gezelschap.

Eenvoudige besturing:
De BOLD is uitermate geschikt om met grote groepen door de grachten van de Nederlandse steden te varen. De stuurinrichting is zo gemaakt dat de sloep moeiteloos scherpe bochten kan maken, ook zonder het gebruik van de boegschroef. De gestroomlijnde vorm en het speciaal ontworpen roer maken de BOLD zeer gemakkelijk te manoeuvreren. Daarmee is de Bold heel geschikt voor zowel ervaren, als beginnende watersporters.

Een elektrische sloep met een indrukwekkend bereik:

Voor elke watersporter streven wij ernaar een geschikte BOLD-sloep te bieden, rekening houdend met individuele voorkeuren voor vaargebied en vaartijd. Daarom hebben we drie verschillende accu- / motorcombinaties samengesteld, elk met uniek vermogen en vaarbereik. Daarnaast is het mogelijk om zowel het motorvermogen, als het accuvermogen volledig aan te passen naar jouw eigen voorkeur. Zo zorgen we ervoor dat je zorgeloos kunt gaan varen.

Stijlvol en functioneel design:

De uitrusting van de BOLD is volledig aanpasbaar aan jouw wensen, zonder concessies. Geen optie of vraag is te uitdagend voor ons. Ben je benieuwd naar de meest-gekozen opties? Neem een kijkje in onze configurator en kies o.a. je eigen geluidssysteem, zwemplateau en instaptredes.

Efficiënte en gestroomlijnde rompvorm:

De Bold onderscheidt zich verder door de efficiënte en gestroomlijnde rompvorm, die we hebben ontworpen om het stroomverbruik tot een minimum te beperken. Zo zorgen we met het ontwerp van de Bold voor de optimale range. Benieuwd welk accupakket het beste aansluit bij jouw vaarwensen? Neem gerust even contact op, we denken graag mee.

Kies voor de BOLD en ervaar een nieuw niveau van elektrisch varen, waarbij innovatie en comfort hand in hand gaan.


Meer over de Bold