Boegschroef inbouwen

Wanneer u graag makkelijker wilt kunt kunnen manoeuvreren met uw boot, dan is het laten inbouwen van een boegschroef de perfecte oplossing. Een boegschroef zorgt ervoor dat de boot bij lage snelheden wendbaarder is, waardoor het gemakkelijker wordt om bijvoorbeeld de box in te varen.
Onze professionals hebben jarenlange ervaring met het inbouwen van boegschroeven. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de inbouw van de boegschroef snel en vakkundig uitgevoerd wordt.
Vanaf: €3.200,-

Vetus boegschroef
Vetus boegschroef
Vetus boegschroef

Het kiezen van de juiste boegschroef

Welke boegschroef het meest geschikt is, hangt af van uw boot en de gewenste functionaliteiten. De stuwkracht van de boegschroef is bepalend voor het effect dat de boegschroef kan bewerkstelligen. De stuwkracht wordt bepaald door het motorvermogen, de schroef (vorm, afmetingen en toerental) en de rendementsverliezen in de tunnelbuis. Wij geven uiteraard graag vrijblijvend advies over welke boegschroef het beste past bij uw wensen en boot.

Boegschroef 25 kgf (12V)

Prijs:

€3.200,-

Boegschroef 35 kgf (12V)

Prijs:

€3.600,-

Boegschroef 45 kgf (12 V)

Prijs:

€4.300,-

Boegschroef 55 kgf (12 V)

Prijs:

€4.400,-

Voordelen van een boegschroef:
Met een boegschroef wordt het leven een stuk gemakkelijker. Zelfs manoeuvreren door smalle wateren levert geen problemen op, doordat de boegschroef de boot een stuk wendbaarder maakt. Door de boegschroef kan uw boot gemakkelijk om z’n as draaien, is de boot gemakkelijk in positie te houden (bijvoorbeeld voor een sluis of brug) en de boot is zonder problemen te besturen met weinig vaar-ervaring.

Offerte Opvragen

  Naam*
  Telefoonnummer
  E-mailadres*

  Locatie boot*
  Type boot*
  Lengte boot*
  Type motor*

  Gewenste werkzaamheden
  KranenAntifoulingRompreiniging incl. wasServicebeurt buitenboordmotorServicebeurt binnenboordmotorVervanging motorInbouw elektromotorBoegschroef installerenVerkoopklaar makenBootbok hurenAnders - specificeer hieronder

  Licht uw aanvraag toe:

  Voeg een of meerdere foto's toe zodat we gemakkelijker een offerte kunnen opstellen:  *verplicht

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.