1262 00 torqeedo cruise 6r torqlink

De nieuwe Torqeedo Cruise motoren zijn tot 50% krachtiger. Hiermee is de Torqeedo Cruise het schone en stille alternatief voor benzinemotoren van ca. 6, 10 of 25 PK. Tegelijk zijn het veruit de lichtste motoren in hun klasse! Door het nieuwe ontwerp motor, gecombineerd met de spiraalvormige overbrenging is de Cruise nóg stiller geworden. Daarnaast is de motor in combinatie met de unieke Torqeedo schroef zeer efficiënt, waardoor je langer kunt varen op één acculading. De nieuwe generatie motoren is nog robuuster gemaakt. De pylon is geheel van aluminium en de scheg vormt nu één geheel met de motorbehuizing. Dat biedt nog meer bescherming als je onder water iets raakt. 

De Cruise 6.0 R en 12.0 R zijn uitgerust met het geavanceerde TorqLink communicatie systeem, waardoor de integratie van de Power 48-5000 accu’s, gashendel en display maar ook zonnepanelen en generator eenvoudig te realiseren is.

Torqeedo Cruise 3.0 R

Kortstaart € 3.785,-
Langstaart €3.785,-

Merk en model: Torqeedo Cruise 3.0 RS / RL
Continu vermogen: 3 kW
Voltage: 24V
Gewicht: 18,9 (S) / 19,4 (L)
Schachtlengte (cm): 62,5 (S) / 75,5 (L)
Vermogen vergelijkbaar met: 6 PK
Geschikt voor boten: tot 6 meter

Over Torqeedo

Torqeedo produceert sinds 2005 geavanceerde en tevens betaalbare elektrische aandrijvingen, met een vermogen van 1 tot 80 PK. Deze elektromotoren zijn perfect voor de bootbezitter die op zoek is naar een optimaal comfort en solide kwaliteit. Torqeedo kan gezien worden als een marktleider op het gebied van elektromotoren en leveren ze in meer dan 50 landen zowel aan de watersport, alsmede aan de professionele vaart. Met hun efficiënte en stille elektromotoren dragen ze bij een een groenere en duurzamere toekomst voor mens en dier.