BOOTTRANSPORT

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw boot vervoerd moet worden: misschien gaat u van haven veranderen of moet de boot vervoerd worden naar de winterstalling. Soms is het vanwege weersomstandigheden, afstand of persoonlijke omstandigheden lastig om uw boot zelf te vervoeren. In dat geval helpen wij u graag. Er zijn twee soorten boottransport mogelijk: via het water of via de weg. Bij vervoer over de weg is het belangrijk dat gebruik wordt gemaakt van de juiste boottrailer, zodat er geen onveilige situaties ontstaan. Bij Nova hebben we zeer kwalitatieve en betrouwbare trailers waarmee we het transport van boten tot 8,5 meter en 2500 kilo kunnen verzorgen.

Wanneer u bij ons een offerte voor het transport van uw boot aanvraagt, is het handig voor ons om te weten of er hijsmogelijkheden en/of trailerhellingen in de buurt van uw ligplaats aanwezig zijn. Zo kunnen we goed inschatten hoeveel tijd er nodig is om uw boot op een van onze trailers te laden.

Voor onze wintersyallingklanten verzorgen wij in overleg ook vervoer over het water. Dit is een logische keuze wanneer de boot bijvoorbeeld in de buurt van onze werkplaats ligt of wanneer er geen hijsmogelijkheden of trailerhellingen in de buurt zijn.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag direct een offerte aan.

Prijzen voor boottransport

Starttarief €75,-
€0,50 per gereden km.
Uurloon €45,-

Prijzen zijn excl. BTW

Offerte aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!