Primeur voor 2023!
De nieuwe ZEE GT 800 tender, het allernieuwste ZEE model met outboard aandrijving.
Het onderwaterschip van deze tender is ontworpen om zowel op snelheid, als rustig heerlijke vaareigenschappen te hebben en de gasten aan boord een geweldige tijd te laten beleven.
Het is mogelijk om comfortabel grotere afstanden af te leggen en zo het vaargebied enorm te vergroten. De outboard motoren zijn bijzonder stil, zuinig en zijn makkelijk te onderhouden. Van de Amsterdamse gracht tot de middellandse zee, alles is mogelijk!

De afwerken is op topniveau met teakhouten dekken, metallic gespoten romp en speciaal voor de ZEE GT 800 ontworpen RVS dekbeslag. De Zee GT 800 wordt standaard voorzien van een heerlijk dikke kussenset en zonnedek direct bovenop de grote opbergruimte in de achterkant van de boot. Hier is ruimte voor alles van een kleine waterscooter, subboard en meer. De ZEE GT 800 kan worden uitgerust met Yamaha outboardmotoren tot maar liefst 350 pk. Naast de uitgebreide standaard opties is het mogelijk om als aanvullende optie een ijskast in de voorkant van de console te kiezen, een in delen afneembare cabriokap, maar ook bijzondere wensen bij de bouw van de boot zijn allemaal bespreekbaar.

In onze werkplaats kunnen we alle custom wensen voor u verwerken in de bouw van de boot.

Neem contact op met ons op voor een bezichtiging of een proefvaart met onze demoboot. Deze is voorzien van een witte 200 PK Yamaha.

Vanaf € 69.500,-

 • LENGTE: 7.95 M
 • BREEDTE: 2.35 M
 • DIEPGANG: 0.45
 • DOORVAARHOOGTE: 1.15 M
 • AANTAL PERSONEN: 8
 • MOTORISERING: OUTBOARD
 • MAX SNELHEID: 80 KM/H

IK HEB INTERESSE

  Naam*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*

  Ik heb interesse in (naam boot)*

  Licht uw aanvraag toe:


  *verplicht

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.