De Proton 26

De Proton 26 is een onderhoudsarme, snelvarende aluminium tender sloep met een strak design. De grote kuip geeft veel leefruimte binnen en er kan comfortabel met een grote groep mensen gevaren worden, maar de de Proton 26 kan ook als weekender uitgevoerd worden. De sloep is helemaal naar wens samen te stellen!

Door het snelle onderwaterschip kan de Proton 26 makkelijk in plane komen en ligt de kruissnelheid hoger dan een reguliere sloep. Dit resulteert er in dat de range van de Proton 26 veel groter is dan de meeste sloepen en in korte tijd alle Nederlandse wateren binnen handbereik liggen! De Proton 26 kan worden voorzien van een outboard motoren van 25-150 pk.
De maximum snelheid met een 100pk outboard is al bijna 50 kmh! Doordat de motor in de bun is verwerkt, is deze niet alleen uit het oog, maar wordt ook het geluid sterk gereduceerd. Dit maakt de Proton 26 heerlijk stil als er rustig wordt gevaren.
VANAF: €43.350,-

SPECIFICATIES

Lengte 8,00 meter


Breedte 2,60 meter


Gewicht 1100kg


Diepgang 0,34 meter (motor omhoog)


Doorvaarhoogte 1,20 meter

STANDAARD UITRUSTING

Standaard set zit- en rugkussen


Zelflozende kuipvloer


Inbouw brandstoftank 100L


Console met monokabelbesturing en stuurwiel 70 cm


Rubberen stootrand


4 stuks aluminium lasbolders

OPTIES, O.A.

Hydraulische besturing


Flexiteak vloer


Bluetooth stereoinstallatie


Wrappen romp en stuurstand


Afdekhoes voor de stuurstand


Boottrailer

OPTIES, O.A.

60 – 150pk outboard motor 


Elektro motor Epropulsion navy met lithium accu’s


Voor prijzen en mogelijkheden: zie prijslijst

Voordelen van aluminium sloepen

Aluminium sloepen zijn robuust en onderhoudsarm. Een aluminium boot kent vele voordelen ten opzichte van een polyester sloep. Doordat aluminium slijtvast, brandveilig, duurzaam en onderhoudsarm is, vormt een aluminium boot een veilige keuze voor veel watersporters. Aluminium sloepen behoeven geen antifouling en worden niet voorzien van schilderwerk. Wel is het mogelijk om de romp van een aluminium sloep te voorzien van een wrap in een kleur naar keuze. Ook kunnen onderdelen, zoals het stuurconsole, gewrapt worden in een kleur naar keuze.

We bieden bij Nova verschillende modellen aluminium sloepen aan. Skimmer sloepen zijn ideaal voor vaartochtjes tot 8 personen. Op zoek naar een andere tendersloep dan de Proton 26? De Proton tendersloepen zijn volledig van aluminium en er zijn naast de Proton 26 nog drie andere modellen: de Proton 21, de Proton 28 S en de Proton 28 L. Doordat aluminium een lange levensduur kent, is de aanschaf van een aluminium tender een goede investering. Daarnaast is een aluminium sloep onderhoudsarmer doordat deze dus niet voorzien hoeft te worden van schilderwerk en antifouling. We denken graag mee bij het samenstellen van uw perfecte aluminium sloep.

Nova is continu bezig met innovaties op het gebied van aluminium sloepen. Zo zorgen we er samen met de aluminium botenbouwers dat onze aluminium sloepen continu verbeterd worden. Ons aanbod (elektrische) aluminium sloepen wordt continu uitgebreid, zodat we voor iedere watersporter een passende aluminium boot aan kunnen bieden. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op. We helpen u graag verder.

Meer weten over de Proton 26?

Vul hieronder het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Naam*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*

  Ik heb interesse in (naam boot)*

  Licht uw aanvraag toe:


  *verplicht

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.