PROTON 21

De Proton 21 in het kort

De Proton 21 is een aluminium tender sloep ontworpen voor maximaal comfort.

De grote console en ruime bestuurdersbank zorgen ervoor dat er comfortabel gestuurd kan worden. Achter de bestuurder is een groot zonnedek waar vandaan het zwemplateau bijzonder goed bereikbaar is. In de punt van de Proton 21 bevindt zich een rondzit met tafel.
Door de aluminium romp is deze tender sloep onderhoudsarm en robuust. Hoewel de Proton compact is van formaat, biedt de sloep plek aan tot wel 10 personen. De sloep kan worden uitgerust met een benzinemotor van maximaal 30 pk of elektromotor met Lithium accu’s voor een heerlijke dag op het water.
VANAF: 29.950,-

SPECIFICATIES

Lengte 6,30 meter


Breedte 2,30 meter


Gewicht excl motor 1000 kg


Diepgang 0,75 meter


Doorvaarhoogte 1,18 meter


CE-gekeurd voor 10 personen

AANDRIJVINGEN

15-25 pk outboard motor incl. bediening


6 Kw outboard motor incl. lood- of lithium accu’s


Meer vermogen op aanvraag


Voor prijzen: zie bovenstaande prijslijst

STANDAARD UITRUSTING

Standaard set zit- en rugkussen


Zelflozende kuipvloer


Console met monokabelbesturing


Stuurwiel


Rubber stootrand 100mm


Sleepoog

OPTIES, O.A.

Hydraulische besturing


Flexiteak vloer


Bluetooth stereoinstallatie


Wrappen romp en stuurstand


Voor meer opties en prijzen, zie de prijslijst

Voordelen van aluminium Proton 21

Aluminium sloepen, zoals de Proton 21, zijn robuust en onderhoudsarm. Een aluminium boot kent vele voordelen ten opzichte van een polyester sloep. Doordat het materiaal aluminium slijtvast, brandveilig, duurzaam en onderhoudsarm is, vormt een aluminium boot een goede keuze voor veel watersporters. Een aluminium sloep heeft geen antifouling nodig en ook geen schilderwerk. Wel is het mogelijk om de romp van een aluminium sloep te voorzien van een wrap in een kleur naar keuze. Ook kunnen onderdelen, zoals het stuurconsole, gewrapt worden in een kleur naar keuze. Op die manier kunt u een aluminium sloep een custom uiterlijk geven, zonder dat het jaarlijks bijgewerkt hoeft te worden.

We bieden bij Nova verschillende modellen aluminium sloepen aan. Skimmer sloepen zijn ideaal voor vaartochtjes tot 8 personen. Bent u op zoek naar een tendersloep? De Proton tendersloepen zijn volledig van aluminium. Naast de Proton 21 bieden we nog drie andere modellen aan: de Proton 26, de Proton 28 S en de Proton 28 L. Doordat het materiaal aluminium een lange levensduur kent, is de aanschaf van een aluminium tender een goede keuze. Daarnaast heeft een aluminium sloep zoals gezegd minder onderhoud nodig doordat deze niet voorzien hoeft te worden van schilderwerk en antifouling. We helpen graag bij het samenstellen van uw perfecte aluminium sloep.

Nova is continu bezig met innovaties op het gebied van aluminium sloepen. Zo zorgen we er samen met de aluminium botenbouwers dat onze aluminium sloepen continu verbeterd worden. Ons aanbod (elektrische) aluminium sloepen wordt continu uitgebreid, zodat we voor iedere watersporter een passende aluminium boot aan kunnen bieden. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op. We helpen u graag verder.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Proton 21 of een van onze andere (aluminium) sloepen? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Naam*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*

  Ik heb interesse in (naam boot)*

  Licht uw aanvraag toe:


  *verplicht

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.